Onze virtueel beleggen competities voor juli 2022 zijn begonnen

Met virtueel beleggen of paper trading kun je bij ons elke maand mooie prijzen winnen. De virtueel beleggen competities in crypto en aandelen voor juli 2022 zijn begonnen!

Wat zijn de virtueel beleggen competities voor aandelen en crypto?

Natuurlijk kan je bij virtueelbeleggen.com gratis en zonder risico leren beleggen in aandelen en crypto. Om jouw vaardigheden te testen en jouw skills te meten met de concurrentie organiseren we ook elke maand een paper trading competitie voor aandelen en crypto. 

Op de ranglijst kan je volgen hoeveel rendement je scoort en hoe jouw concurrenten ervoor staan. Natuurlijk belonen we de winnaars van de trading competities ook met gratis waardevolle prijzen. In dit artikel leggen we je alles uit over de virtual trading competities voor juli 2022.

Welke prijzen kun je winnen in de virtueel beleggen competities?

We organiseren elke maand 2 competities: de virtueel beleggen crypto competitie en de virtueel beleggen aandelen competitie. Beide competities zijn gratis en met beide competities kun je mooie prijzen winnen.

Voor juli is het prijzenpakket voor de virtueel beleggen crypto competitie als volgt:

1e prijs: 1 maand gratis Hero Hopper abonnement (ter waarde van $ 99,-).

2e en 3e prijs: 1 maand gratis Adventure Hopper abonnement (ter waarde van $ 49,-).

Deze prijs bieden wij aan met dank aan onze onafhankelijk partner Cryptohopper.com.

Voor de virtueel beleggen aandelen competitie bieden we de volgende prijzen aan:

1e prijs: EUR 50,-

2e prijs: EUR 35,-

3e prijs: EUR 20,-

Daarnaast zijn we druk bezig om de prijzenkast nog verder te vullen.

Voor deze competities negeren we de puntentelling. Het criterium om te winnen is eenvoudig. Zorg dat je aan het eind van de maand het hoogste rendement behaalt met jouw startkapitaal van EUR 50.000,-.

Het meedoen aan deze competities is zoals gezegd gratis en erg eenvoudig.

Hoe speel speel je mee met de virtueel beleggen competities?

Om mee te spelen kun je je eenvoudig registreren of inloggen via deze link.

Vervolgens kies je met het pijltje naast 'portefeuilles' of je mee wilt doen met de crypto paper trading competitie of aandelen paper trading competitie. Als je gekozen hebt zie je een overzicht met jouw portefeuilles.

Hier selecteer je óf de portefeuille "Crypto beleggingscompetitie 2022" óf de portefeuille "beleggingscompetitie aandelen juli 2022' door op de wedstrijd van jouw keuze op de knop 'deelnemen' te drukken. 

Hierna druk je bij dezelfde portefeuille op de knop 'open'. Vervolgens kun je eenvoudig kiezen in welke assets jij jouw kapitaal wilt beleggen.

Je kunt zelf kiezen hoe vaak en hoe veel je assets wilt kopen en verkopen mits je voldoende geld in jouw portefeuille hebt.

Voor de zekerheid beantwoorden we nog enkele veel gestelde vragen over de competities.

Veel gestelde vragen over onze virtueel beleggen competities (en de antwoorden)

Uiteraard krijgen we vragen over onze competities. Om jou direct van dienst te zijn zetten wij de veel gestelde vragen en antwoorden op een rij.

  • Mag je meespelen met beide competities? Ja dat mag. Je kiest zelf of je met een van de competities of beide competities meespeelt. De prijzen gelden per competitie.
  • Is meedoen aan de competities gratis? Ja, meespelen is volkomen gratis!
  • Loop ik financiële risico's door mee te doen aan de competities? Nee, het bedrag dat je ontvangt is virtueel geld. Dit betekent dat we eventuele winsten nooit uitkeren, maar ook nooit om betaling van eventuele verliezen zullen vragen.
  • Is het mogelijk om een eventueel rendement in de competitie over te boeken naar mijn andere actieve portefeuilles? Nee, helaas is dit wegens technische redenen niet mogelijk.
  • Ga ik een verplichting aan als ik mijn prijs accepteer? Nee, elke prijs wordt gratis en vrijblijvend geschonken door ons als organisatie en onze partners zoals Cryptohopper.
  • Wat gebeurt er met mijn prijs als ik mijn gegevens niet wil delen? Voor het uitkeren van de prijzen kan het zijn dat we extra gegevens van je nodig hebben om deze uit te keren (bijvoorbeeld het bankrekeningnummer voor een geldprijs). Als je deze gegevens niet wilt delen keren we de prijs uit aan een goed doel van jouw keuze. Als dit niet mogelijk is vervalt de prijs automatisch aan de eerstvolgende deelnemer die nog niets gewonnen heeft op de ranglijst. Per competitie kun je, tenzij anders aangegeven, maximaal 1 prijs per partner winnen.
  • Wat gebeurt er bij technische problemen of als ik meer vragen heb? Uiteraard proberen we er alles aan te doen om de competities zo ongestoord mogelijk te laten verlopen. Als er technische problemen zijn of als je vragen hebt kun je direct contact met ons opnemen via e-mail. Dit kan uiteraard ook als je met ons wilt samenwerken.

Wil je meer leren over virtueel beleggen?

Als je er tijdens onze paper trading competities achter komt dat je meer wilt leren over virtueel beleggen zijn we je natuurlijk graag van dienst. In onze trainingssectie vind je diverse betaalde, maar ook GRATIS cursussen over beleggen in aandelen en crypto.

Veel succes met de beleggingscompetities!

Team Virtueelbeleggen.com

Let op als je gebruik maakt van Virtueelbeleggen.com

Om misverstanden te voorkomen willen we je graag op een paar dingen attenderen. Door gebruik te maken van onze site en onze diensten gaan we ervan uit dat je begrijpt en accepteert dat:

- Wij nooit financieel advies geven en je onze bijdragen dus ook niet zo kunt interpreteren;

- De beleggingsportefeuilles en competities gebruikt worden met virtueel geld. Dit betekent dat we je NOOIT vragen om eventuele verliezen daadwerkelijk te betalen. Ook zullen we winsten nimmer uitbetalen.

- Altijd onze disclaimer van toepassing is.

Crypto Master Class

Geld sparen zorgt niet langer voor een vermogensgroei, in tegendeel

Virtueel Beleggen
2 years ago

Live: gratis virtueel beleggen in crypto en prijzen winnen!

Virtueel Beleggen
2 years ago

Een winnende strategie voor beleggen op de aandelenmarkt

Virtueel Beleggen
3 years ago

4 Tips om je pensioensparen een boost te geven

Virtueel Beleggen
2 years ago

Beleggen in vakantievastgoed, waar zeker aandacht aan schenken?

Virtueel Beleggen
2 years ago