7 manieren om extra kapitaal te verdienen in de herfstmaanden

Wil jij er ook een extra succesvolle herfst van maken? En terwijl de blaadjes omlaag vallen, het geld aan de bomen zien groeien? Dan heb ik hier 7 zaadjes waarmee je zelf ook zo'n geldboom kunt planten.

Ga Day Traden

Deze week ben ik begonnen met de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer. Ongelofelijk leuke en goede training met duidelijke uitleg en een hele sterke community. Ik kan de training alleen maar heel erg aanbevelen aan wie succesvol wil gaan day traden en op deze manier extra inkomen wil verdienen. Bovendien geeft Kevin je toegang tot zijn trades... als het dan nog niet zou lukken succesvol te zijn, kun je beter wat anders gaan doen :D

1.) Day Trading Masterclass 2.0: https://virtueelbeleggen.com/trading-masterclass.php

Vul je portefeuille aan met Crypto

Een zeer interessante manier om extra winsten te maken met je portefeuille is om te gaan investeren in Crypto. Maar als je dit doet, dan raad ik sterk aan om je aan te melden voor een masterclass over crypto en om succesvolle crypto beleggers te volgen en te kopiëren.

2.) Crypto Masterclass: https://virtueelbeleggen.com/crypto.php

Deze masterclass is de allerbeste als je zelf in crypto wil gaan beleggen


Wil je winstgevend beleggen in crypto zonder veel moeite te moeten doen? Dan kan ik het x10 Crypto programma sterk aanbevelen. Binnen dit programma kopieer je de trades van succesvolle en professionele crypto-traders met het doel je crypto portefeuille binnen het jaar te vertiendvoudigen (x10 dus).

3.) x10 Crypto: https://virtueelbeleggen.com/x10-crypto.php

Financiële vrijheid met Vastgoed

Vastgoed beleggen is een van de beste en meest geschikte manieren om passief inkomen mee op te bouwen. Maar hoe doe je dat precies en waar vind je de juiste begeleiding bij dit hele proces?

Die antwoorden + begeleiding krijg je van Martijn van den Berg in zijn programma "Vrijheid Vastgoed". Laat je begeleiden door en leer van de beste experts op het gebied van beleggen in vastgoed en kopieer hun succes.

4.) Vrijheid Vastgoed: https://virtueelbeleggen.com/vastgoed.php

Een ander programma voor beleggen in vastgoed is de "De Cashflow Box". Hier heb ik zelf echter geen ervaring mee, dus ga vooral zelf ook even de website bekijken. Binnen dit programma bouw je een passief inkomen op met beleggen in garageboxen (cashflow boxen dus).

5.) Cashflow Box: https://virtueelbeleggen.com/cashflowbox.php

Andere Manieren

De mogelijkheden om meer passief inkomen te generen zijn eindeloos.

Ik deel tot slot graag nog 2 programma's (waar ik zelf ook aan deelneem). Een om passief inkomen te genereren en een om me te laten inspireren en al dit soort masterclasses en trainingen te ontdekken en te leren van experts.

6.) AMR: https://virtueelbeleggen.com/amr.php

Binnen AMR leer je van Jacko Meijaard alles wat je moet weten om een passief inkomen op te bouwen met het Internet. Bouw een website over een onderwerp dat jou heel erg aanspreekt en maak die website winstgevend. Jacko verdient op deze manier zelf al meer dan 25K per maand met zijn methode.

7.) 52 Experts: https://www.52experts.nl

Een initiatief van Harm van Wijk van beleggen.com en auteur van het boek "In 10 stappen succesvol beleggen". Momenteel vier ik vakantie in Mexico met Harm, dus uiteraard ook even aandacht voor zijn geweldige project.

Harm had het idee om over 52 verschillende onderwerpen over beleggen en geld verdienen, een expert aan het woord te laten. Via bovenstaande link kun je je aanmelden voor het gratis wekelijkse webinar waarin elke week een andere expert je meeneemt in zijn of haar wereld van succes!

Ik hoop dat je iets hebt aan de trainingen die ik hier heb gedeeld. Het zijn de programma's waar ik zelf ook mee aan de slag ben en waar ik volledig achter sta om ze te delen.

Als je aanmeldt voor een programma, dan wens ik je heel veel succes toe! En wie weet tot ziens in een van de communities achter deze programma's, want daar ben ik vaak ook te vinden :D

Crypto Master Class

Gouden tips voor wie gaat beleggen in aandelen

Virtueel Beleggen
2 years ago

Hoe aandelen selecteren?

Virtueel Beleggen
2 years ago

Aan de vooravond van de Grote Wall Street Beurscrash in 1929

Virtueel Beleggen
2 years ago

Beleggen en belastingen: alle belangrijke info op een rij

Virtueel Beleggen
2 years ago

Hoe te sparen voor je pensioen als je inkomen niet constant is

Virtueel Beleggen
2 years ago