Virtueel Beleggen 2 years ago
admin Verified #crypto

Live: gratis virtueel beleggen in crypto en prijzen winnen!

Virtueel beleggen in aandelen kon op onze site al, maar vanaf vandaag kan je ook virtueel beleggen (paper traden) in crypto. Ook kun je mooie prijzen winnen. Wij leggen uit hoe!

Gratis virtueel crypto beleggen en prijzen winnen live!

Vanaf nu is het ook mogelijk om gratis live virtueel te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Ook kun je meedoen met leuke paper trading competities waarmee je gratis en zonder risico leuke prijzen kunt winnen. Wij leggen in deze blog uit hoe je mee kunt doen en wat je kunt verwachten.

Hoe meld je je aan voor virtueel crypto beleggen?

Als je nog geen lid bent van virtueelbeleggen.com kun je je gratis aanmelden via deze link.

Bestaande abonnees en nieuwe abonnees die zich geregistreerd hebben kunnen daarna makkelijk inloggen. Je komt dan in jouw dashboard.

Via het dashboard snel naar virtueel crypto beleggen

In jouw dashboard zie je bovenaan de button 'portefeuilles'. Via het pijltje kun je kiezen of je virtueel wilt beleggen in aandelen of in crypto.

Vanaf nu volgen we de mogelijkheden voor crypto, voor aandelen zijn de mogelijkheden hetzelfde.

Jouw crypto portefeuille(s) kiezen

Zodra je bij het pijltje voor 'crypto' gekozen hebt zie je direct de portefeuilles waar je voor kunt kiezen. Dit zijn er momenteel 2:

  • Virtuele CRYPTO beleggingsportefeuille. Dit is jouw privé portefeuille met daarin EUR 100.000,- virtueel geld. Hier kan je zelf oefenen met beleggen in crypto en/of strategieën testen.
  • Proefcompetitie juni 2022. Dit is de competitiepagina. Hier kan je alvast wennen aan de competities, zodat je goed voorbereid van start gaat bij onze eerste cryptocompetitie over de maand juli.

Je kunt hier de portefeuille(s) van jouw keuze selecteren door op 'deelnemen' te klikken. Zodra je dit gedaan hebt zie je onder jouw portefeuille(s) de knop open. Hier kun je op klikken.

Virtueel crypto beleggen: kopen en verkopen

Als je op de knop geklikt hebt kom je in een nieuw scherm. Je kunt dan in het zoekveld bovenin de crypto zoeken die je wilt kopen. 

Vervolgens selecteer je uit de lijst de crypto van jouw keuze.

Je ziet dan direct de live crypto prijs en de grafiek met prijsverloop. Vervolgens kun je invullen hoeveel crypto je wilt kopen (het bovenste vakje) of voor hoeveel geld je wilt kopen (het onderste vakje). 

Je ziet dan direct of je genoeg virtueel geld in jouw portefeuille hebt. Als dit zo is lichten de 'kopen' en 'verkopen' knoppen op. Door op 'kopen' te drukken voeg je de crypto toe aan jouw portefeuille.

Als je verder door scrolt zie je het overzicht van jouw portefeuille. Als je een positie wilt sluiten druk je eenvoudig op sluiten. Als je een deel van jouw belegging in een crypto wilt verkopen kun je het aantal of bedrag invullen (net als bij 'kopen') en dan op 'verkopen' drukken. 

Win prijzen in onze crypto competitie!

Vanaf 1 juli start onze eerste crypto competitie. Deze komt daarna maandelijks terug. Het doel van de competitie is heel simpel. Behaal binnen een maand het hoogste rendement met jouw cryptobeleggingen.

Als jij aan het eind van de maand als hoogste eindigt ontvang je mooie prijzen. Deze bestaan voor een deel uit geld en voor een deel uit andere prijzen. Uiteraard vallen ook nummer 2 en 3 in de prijzen. Voor de zekerheid: deelname is gratis!

Overigens organiseren we vanaf 1 juli een zelfde competitie voor beleggen in aandelen. Deze vind je bij het pijltje naast 'portefeuilles' (bovenaan de pagina) als je voor 'aandelen' kiest.

Als je tijdens de competitie wilt weten hoe je ervoor staat en hoe de concurrentie het doet selecteer je bovenaan de pagina onder het pijltje bij 'ranglijst' jouw keuze. Je ziet dan de ranglijst in de competitie(s).

Om je alvast voor te bereiden op de eerste competitie vind je nu een proefcompetitie. Hier zijn nog geen prijzen aan verbonden.

Voor de goede orde benadrukken we dat je tegelijk aan de 'crypto' als 'aandelen' competitie mee kan doen. Je kunt om te oefenen ook zowel een 'crypto' als een 'aandelen' portefeuille openen.

Meer leren over beleggen in aandelen en/of crypto?

Met virtueel beleggen in aandelen en/of crypto kan je al veel leren over beleggen. Ook leer je hoe een (crypto)beurs werkt en kun je jouw strategie(ën) alvast testen.

Als je meer wilt leren over beleggen vind je veel GRATIS en betaalde mogelijkheden in onze uitgebreide trainingssectie.

Tot slot vragen we graag jouw medewerking. We zijn namelijk altijd op zoek naar verbeteringen om jou nog meer te leren over succesvol beleggen met rendement. Daarom vragen we je vriendelijk om als je een foutje ziet, iets mist of verbetersuggesties hebt ons een e-mail te sturen. Zo maken we van virtueelbeleggen.com jouw favoriete trainingscentrum voor beleggingen.

Veel beleggingsplezier,

Team Virtueelbeleggen.com

Let op als je gebruik maakt van Virtueelbeleggen.com

Om misverstanden te voorkomen willen we je graag op een paar dingen attenderen. Door gebruik te maken van onze site en onze diensten gaan we ervan uit dat je begrijpt en accepteert dat:

- Wij nooit financieel advies geven en je onze bijdragen dus ook niet zo kunt interpreteren;

- De beleggingsportefeuilles en competities gebruikt worden met virtueel geld. Dit betekent dat we je NOOIT vragen om eventuele verliezen daadwerkelijk te betalen. Ook zullen we winsten nimmer uitbetalen.

- Altijd onze disclaimer van toepassing is.

Crypto Master Class

Onze virtueel beleggen competities voor juli 2022 zijn begonnen

Virtueel Beleggen
2 years ago

In 10 Stappen Succesvol Beleggen

Virtueel Beleggen
3 years ago

De markt timen? In de praktijk ronduit onmogelijk!

Virtueel Beleggen
2 years ago

DEGIRO als onze keuze voor beste online broker

Virtueel Beleggen
2 years ago

Hoe beginnen met beleggen in aandelen?

Virtueel Beleggen
2 years ago